الشعاع المنير
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول إذا كنت عضو معنا

أو التسجيل إن لم تكن عضو و ترغب في الانضمام إلى أسرة المنتدى
نتشرف بتسجيلك ..شكرا

الشعاع المنير
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول إذا كنت عضو معنا

أو التسجيل إن لم تكن عضو و ترغب في الانضمام إلى أسرة المنتدى
نتشرف بتسجيلك ..شكرا

الشعاع المنير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية علشان فرحه العيد تكمل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلمى حسن
عضو جديد



عدد المساهمات : 13
تاريخ التسجيل : 08/05/2012
العمر : 29

طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية علشان فرحه العيد تكمل  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية علشان فرحه العيد تكمل    طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية علشان فرحه العيد تكمل  I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 06, 2013 1:55 pm



طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية علشان فرحه العيد تكمل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




- كمية من البندق السليم والبندق المجروش محمصين

2- شكولاته خام 200 جرام

3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.

4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)

5- قوالب اشكال ويفضل قوالب الميني كب كيك


الطريقة:

1- ضعى الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي

2-وتذوبينها

3- اضيفي كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا

4- اضيفي ملعقتاان نوتيلا على الخليط


طريقة عملها في القالب:

1 - ضعي كمية بسيطه جدا من البندق المجروش في القالب عشان يبان الشكل

2- ضعي خليط الشوكولاته

3- اضغطي حبه بندق كامله في نص الخليط

4_ بعد ما تنتهى ضعيها في الثلاجة حتى تجمد جيدا


الخطوهـ الأخيره

طلعيها من الثلاجة و اقلبيها طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه سيكون شكلها

والافضل طبعا ان تضعيها في قوالب ميني كب كيك وتلزقي كل اثنين مع بعض بقليل من الشوكولاته السايله وسوف تصبح مثل الكره



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية علشان فرحه العيد تكمل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاتة 2012
» بروفيترول الشيكولاتة بالكريم
» إذا وافق يوم العيد يوم الجمعة
» طريقة عمل بلح الشام
» طريقة عمل صوص البشاميل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الشعاع المنير :: المطبخ العربي-
انتقل الى: