الشعاع المنير
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول إذا كنت عضو معنا

أو التسجيل إن لم تكن عضو و ترغب في الانضمام إلى أسرة المنتدى
نتشرف بتسجيلك ..شكرا

الشعاع المنير
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول إذا كنت عضو معنا

أو التسجيل إن لم تكن عضو و ترغب في الانضمام إلى أسرة المنتدى
نتشرف بتسجيلك ..شكرا

الشعاع المنير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 #وصفة #السويسرول

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
جمال حجو
Admin
جمال حجو


عدد المساهمات : 732
تاريخ التسجيل : 27/02/2012
الموقع : الشعاع المنير

#وصفة #السويسرول Empty
مُساهمةموضوع: #وصفة #السويسرول   #وصفة #السويسرول I_icon_minitimeالإثنين يوليو 29, 2013 2:00 pm



#وصفة #السويسرول

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



المقادير:1 كوب دقيق +معلقه كبيره مليانه دقيق
4/3 كوب سكر بودره
6 بيضات
فانيليا
ممكن تضيفي معلقه خل عشان تضيع اي ريحه زفاره التحضير:انا هنا عملته بالشيكولاته شيلت معلقتين الدقيق وحطيت بداله كاكاو خام
بنفصل الصفار عن البياض
البياض بنضربه بمضرب البيض معاه نص معلقه صغيره ملح
وشويه فايليا
واول لما يبدأ يعمل رغاوي نضيف معلقه من السكر البودره
ونفضل نخفقه لحد مل يبقي زي المارنج
لازم الطبق اللي هنضرب فيه البياض والمضرب كمان يكون نضيف ومش فيه اي نقطه ميه عشان المارنج يطلع صح
الصفار نضربه مع الفانيليا وباقي سكر البودره لحد ما يفتح لونه
نبدأ بقي نحط تلت كميه المارنج علي الصفار ونقلب بالراحه من تحت لفوق
بعد كده نضيف تلت كميه الدقيق ونقلب بالراحه
وهكذا شويه مارنج وبعدين شويه دقيق لحد ما تخلص الكميه]
نجيب صينيه مستطيله مقاس 22 في 30
نبطنها بورقه زبده وورقه الزبده ندهنها زيت خفيف ونرش دقيق
ونصب فيه الخليط ونساويه بالراحه الطبخ: ندخله الفرن علي 180 درجه تقريبا بياخد 10 دقايق بس برده لازم تختبريه بخله
نكون مجهزين فوطه نضيفه نبلها ميه ونعصرها كويس جداا
نغردها ونحط عليها ورقه زبده ونرش عليها شويه سكر خفيف
واول ما السويسرول يستوي نقلبه عليهم علي طول ونشيل ورقه الزبده اللي كانت في الصينيه
ونرجع نحط عليه ورقه زبده تانيه
نلفه علي طول وهو سخن
لان لو سيبناه يبرد هيتقطع منك
هنغطيه بالفوطه كويس وندخله التلاجه ساعه
نطلعه من التلاجه ونفكه بالراحه مش لازم نفرده قوي عشان مش يتكسر مننا
ونحشيه كريم شانتيه
ونرجع نلفه تاني
وبعد كده نغطيه حسب الرغبة



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://1960.yoo7.com
 
#وصفة #السويسرول
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» وصفة كفتة التونة.. خفيفة على المعدة والميزانية
» وصفة مجبوس الدجاج
»  وصفة بيتزا التوست
» وصفة خلية النحل
» وصفة ساهلة اللحم في الفرن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الشعاع المنير :: المطبخ العربي-
انتقل الى: